Teràpia Visual

Teràpia Visual

  • Un programa progressiu de d’entrenaments de la visió realitzat sota supervisió del metge i/o optometrista.

  • Individualitzat per adaptar-se a les necessitats visuals de cada pacient.
  • Generalment es realitza a l’òptica, en sessions una o dues vegades per setmana de 30 minuts a una hora, amb exercicis a casa.

No només "Exercicis oculars"!

La teràpia visual a l'òptica es realitza sota la supervisió d'un optometrista i es recolza en investigacions científiques basades en l’evidència. L'objectiu de la teràpia visual optomètrica no és enfortir els músculs oculars.

Els músculs dels ulls ja són increïblement forts i els problemes de visió que la terapia visual pretén tractar poques vegades són causats per la debilitat muscular. En canvi, la teràpia visual té com a objectiu reeducar els aspectes de la visió mal apresos durant el desenvolupament, segons el concepte actualment entès de la teràpia visual. És segura i eficaç tant per a nens com per a adults. Tot i que l’agudesa visual requereix unes ulleres per millorar, les habilitats visuals, com per exemple el seguiment d’una
línia de text, s’han d’aprendre durant el desenvolupament. Aquestes habilitats es poden millorar més endavant a la vida, a qualsevol edat. S'estima que 1 de cada 10 nens té un problema de visió prou greu com per afectar el seu aprenentatge a l'escola, però les proves de visió a les escoles poden no detectar molts d'aquests problemes. Amb un examen visual optomètric complert a l’òptica avaluarem tots els aspectes de la salut ocular, la visió i les habilitats visuals necessàries per tal d’assegurar-vos que el vostre fill no lluiti innecessàriament amb un problema de visió no diagnosticat i obtingui el millor rendiment acadèmic possible.

Què fa servir la Terapia Visual?


Lents, prismes, filtres, oclusions o pegats, dispositius electrònics amb mecanismes de temporització, taules d’equilibri, i tota una
varietat d’exercicis i eines especials dissenyades per a activitats específiques i úniques per a la teràpia visual. Sempre sota la
supervisió de l’optometrista que dissenyarà un pla específic i personalitzat segons les necessitats visuals de cada pacient.

Quin és l'objectiu de la Terapia Visual?

La terapia visual permet millorar el rendiment escolar de nens amb dificultats d’aprenentatge.
La mala ortografia, la baixa velocitat o comprensió lectora i la dificultat a l’hora de copiar o memoritzar textes poden amagar problemes de percepció i eficàcia visual.
La Terapia Visual treballa la creació de conexions neurològiques per reduir aquests símptomes, potenciant les habilitats visuals afectades i millorant el rendiment escolar amb exercicis personalitzats.

Shopping cart

close
close
Start typing to see products you are looking for.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad

Sign in

close
Sidebar Scroll To Top