Contactología

Contactología

El departament de lents de contacte ofereix assessorament i adaptació personalitzada de les lents de contacte mitjançant un estudi oftalmològic previ, proves diagnòstiques específiques i una avaluació de necessitats per a cada pacient.

El treball conjunt entre l’optometrista i l’oftalmòleg significa que podem prevenir o proporcionar un tractament ràpid per a qualsevol complicació que pugui resultar de l’ús de lents de contacte.

El departament de lents de contacte de l’Òptica Torelló ofereix diferents tipus d’adaptació:Lents de contacte d'ús diari o prolongat com a alternativa a la correcció habitual per a miopia, hipermetropia i astigmatisme.Lents per corregir la presbícia.Ús terapèutic o suport per al tractament farmacològic.

Què són els defectes refractius?

Els defectes de la refracció ocular són la miopia, la hipermetropia i / o l'astigmatisme. Un ull miop és més llarg de l'habitual, de manera que les imatges dels objectes se solen focalitzar en un pla davant de la retina. La hipermetropia és el defecte oposat a la miopia: l'úll és més curt del normal i les imatges dels objectes es formaran per darrera de la retina: és més curt del normal i, per tant, les imatges dels objectes se centraran en un pla de la retina. Els astigmatismes són defectes que depenen de la curvatura (esfericitat) de les superfícies refractives, especialment de còrnia. La presbícia no és exactament un defecte refractiu, sinó el resultat de la pèrdua de la capacitat d’acomodació; és a dir, la capacitat de canviar el focus de l’ull que ens permet veure objectes de prop amb claredat. Tots perdem progressivament la capacitat d’acomodació amb l’edat a causa de la pèrdua natural d’elasticitat del cristal·lí i del seu teixit circumdant, així com d’altres canvis fisiològics relacionats.Les lents de contacte són una manera de corregir aquests defectes de refracció quan es produeixen sols o combinats.

LENTS DE CONTACTE

Les lents de contacte són lents fines i petites que s’apliquen directament a la còrnia, ja sigui per corregir defectes de refracció, com la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i la presbícia, o per raons estètiques o d’ús terapèutic. En la majoria dels casos, les lents de contacte es prescriuen per corregir un defecte de refracció.Les lents de contacte proporcionen un camp visual més gran i una major claredat en alguns defectes refractius difícils de corregir amb les ulleres.

Shopping cart

close
close
Start typing to see products you are looking for.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad

Sign in

close
Sidebar Scroll To Top